Napajanje za led panele 40W

1.200,00  RSD
Molimo vas, prvo odaberite SVE opcije proizvoda. kao na primer snaga sijalice ili reflektora ili panela, boju svetla itd. u cenu proizvoda nije uracunat troskovi transporta
Napajanje
Šifra proizvoda - SKU TM-RDN 40W
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

Napajanje za led panele 40W

Napajanje za LED panele snage 40W je pouzdano i efikasno rešenje za napajanje vaših LED panela. Sa svojim dizajnom visoke kvalitete, ovo napajanje obezbeđuje stabilnu i konstantnu snagu koja je potrebna za optimalno funkcionisanje LED panela.

Sa snagom od 40W, ovo napajanje je dovoljno snažno da pokrije potrebe većine LED panela. Može se lako povezati sa LED panelom putem standardnih konektora, što olakšava instalaciju.

Ovo napajanje je energetski efikasno, sa visokim stepenom konverzije energije, što znači da se minimalna energija gubi tokom pretvaranja izmene struje u jednosmernu struju potrebnu za rad LED panela. To rezultira smanjenom potrošnjom električne energije i uštedom na računu za struju.

Napajanje za LED panele snage 40W takođe je kompaktno i lako za montažu. Može se lako postaviti na odgovarajuće mesto iza panela ili u blizini, čime se osigurava sigurnost i neometano funkcionisanje.

Sa ovim napajanjem, vaši LED paneli će dobiti pouzdano i stabilno napajanje, obezbeđujući optimalno osvetljenje za vaš prostor. Bez brige o prekidima ili nestabilnom napajanju, možete uživati u dugotrajnom i kvalitetnom svetlu koje LED paneli pružaju.TM-

Napajanje za LED panele snage 40W je neophodan dodatak za osvetljenje sa LED panelima, pružajući vam pouzdan i efikasan izvor napajanja.

Informacije

KOD
TM-RDN 40W
Proizvođač
Boja okvira
BELI
IP ZASTITA
IP 20
Snaga
40W
Napajanje
220 V~
IP zastita
IP 20
Materijal
Plastika
NAPOMENA
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.