Nekada davno, strastveni tim profesionalaca se okupio da stvori kompaniju koja će revolucionisati industriju osvetljenja. 
Nazvali su ga MK LED Rasveta i ubrzo je postala svetlucava zvezda na tržištu. Od svog osnivanja 2016. godine, MK LED je posvećen pružanju visokokvalitetnih rešenja za osvetljenje svojim kupcima.
Tim u MK LED razume da osvetljenje nije samo osvetljenje, već i stvaranje atmosfere koja poboljšava lepotu svakog prostora.
Zbog toga nude širok spektar proizvoda za LED osvetljenje koji nisu samo energetski efikasni, već su i stilski i funkcionalni. Svojom onlajn prodavnicom na prodavnicaledrasvete.rs,
MK LED je olakšao kupcima da pregledaju svoju bogatu kolekciju proizvoda za osvetljenje i obave kupovinu sa
samo nekoliko klikova. Od LED traka i sijalica do lustera i spoljašnjeg osvetljenja, MK LED ima sve. Ali ono što MK LED istinski izdvaja od konkurencije je njegova posvećenost zadovoljstvu kupaca.
Tim u MK LED blisko sarađuje sa svojim kupcima kako bi razumeo njihove jedinstvene potrebe za osvetljenjem i
obezbedio prilagođena rešenja koja zadovoljavaju te potrebe. Dakle, ako tražite rešenje za osvetljenje koje kombinuje stil, efikasnost i funkcionalnost, ne tražite dalje od MK LED Rasveta.
Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću izvrsnosti, oni će sigurno osvetliti vaš svet.