Kontrola za RGB traku na 220v

1.200,00  RSD
Molimo vas, prvo odaberite SVE opcije proizvoda. kao na primer snaga sijalice ili reflektora ili panela, boju svetla itd. u cenu proizvoda nije uracunat troskovi transporta
Šifra proizvoda - SKU 53020
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

Kontrola za RGB traku na 220v

Kontrola za RGB traku na 220V je uređaj koji omogućava kontrolu RGB LED traka koji se direktno napaja iz izvora napajanja od 220V.

Ovaj uređaj obično dolazi u obliku malog kontrolera koji se priključuje na izvor napajanja i RGB traku, omogućava korisniku da kontroliše boje i svetlosne efekte RGB trake.

Kontrola obično ima nekoliko načina rada, uključujući statične boje, dinamičke efekte poput pulsiranja i bljeskanja,
te različite prijelaze između boja.

Kontrola se obično upravlja daljinskim upravljačem, što korisniku omogućava jednostavno prebacivanje između različitih načina rada i podešavanje željene boje.

Osim toga, neki modeli kontrole za RGB traku na 220V mogu biti programirani, što znači da korisnik može stvoriti vlastite efekte i boje, te ih spremiti u uređaj za kasniju upotrebu.

U svakom slučaju, ova kontrola je praktičan i estetski privlačan način za dodavanje dinamičkih svetlosnih efekata vašem domu,.

Informacije

KOD
53020
Proizvođač
Dimabilna
DA
IP ZASTITA
IP 44
Snaga
800w
Napajanje
220 V~
Boja svetlosti
RGB
IP zastita
IP 44
Potrošnja elek. energije kw/h
800 Kwh / 1000h
Materijal
plastika+aluminijum
NAPOMENA
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.