Prenosivi LED reflektori

5.984,00  RSD 7.040,00  RSD
Troskovi isporuke nisu uracunati u cenu proizvoda, cena isporuke je po cenovniku D-express ili post-expres posta Minimalna cena dostave je od 400 din i moze varirati u zavisnosti od tezine paketa.
Snaga Reflektora
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

Prenosivi LED reflektori sa Li-on baterijom


Prenosivi LED reflektori sa Li-on baterijom su inovativan proizvod koji se koristi u različitim situacijama gde je potrebno osvetljenje na lokacijama gde nema priključka za struju. Ovi reflektori su opremljeni sa snažnim LED svetlima koja osiguravaju dovoljno svetla za različite aktivnosti, od radova na gradilištima do kampovanja i noćnih ribolova.
  1. 30W - 600lm 161x29x186mm
  2. 50W - 1200lm  187x29x217mm

Li-on baterija koja se koristi u ovim reflektorima je iznimno izdržljiva i pruža dugotrajnu energiju. Zahvaljujući tome, reflektori su pogodni za dugotrajnu upotrebu i omogućuju vam da dobijete potrebno osvetljenje tokom dugih sati bez potrebe za punjenjem.

Ovi reflektori su takođe izuzetno praktični i jednostavni za korišcenje. Kompaktni su i lako prenosivi, što znači da ih možete nositi sa sobom bilo gde i postaviti na željenoj lokaciji bez puno muke. Takođe, mogu se postaviti na različite načine, kao što su postavljanje na sto ili drvo, ili pak korišcenje u ruci, što ih čini vrlo prilagodljivima različitim situacijama.

Sve u svemu, prenosivi LED reflektori sa Li-on baterijom su izvrstan izbor za sve koji traže praktično, pouzdano i snažno osvetljenje koje se može koristiti na različitim lokacijama

Informacije

Kategorije
Proizvođač
Boja svetlosti
Hladno bela 6500 kelvina
TIP DIJODE oznaka
SMD
Senzor
Ne
IP zastita
IP 65
Materijal
Metal-staklo
NAPOMENA
Optimalan rad proizvoda je od 08-10h dnevno u kontinuitetu, svako drugačije korišćenje smatraće se nepravilnom upotrebom!